Regie in eigen hand in de laatste levensfase,
van betekenis tot het einde.

In de Apeldoorn vindt op 30 oktober 2014 een bijeenkomst plaats van Palliaterm en de NVVE.

Wist u dat maar 25% van de mensen thuis sterft, in hun eigen vertrouwde omgeving, terwijl als je mensen vraagt 65% van de mensen graag thuis zou willen sterven.

Dietske van Maanen van Palliaterm zal meer vertellen over de mogelijkheden om thuis te sterven in de eigen vertrouwde omgeving. Palliaterm biedt 24/7 terminale thuiszorg samen met de Kap, een vrijwilligers organisatie terminale zorg. Palliaterm is een netwerk van zelfstandige wijkverpleegkundigen en verzorgenden die terminale zorg leveren samen met de mantelzorg en vrijwilligers. De Kap ondersteunt de mantelzorg zodat ze de zorg in deze laatste levensfase vol kunnen houden.

Frank Vermeulen oud huisarts en spreker van de NVVE is aanwezig.
Hij vertelt meer over euthanasie, de wilsbeschikking, de niet-reanimeren penning en palliatieve sedatie. Onderwerpen die veel mensen bezig houden aangezien we steeds ouder worden en de kwaliteit van leven belangrijker.

De bijeenkomst vindt plaats in DOK Zuid 1e Wormenseweg 460 , kruizing Marchantlaan te Apeldoorn, we start om 19:30 uur, de bijeenkomst is gratis u betaalt alleen voor de koffie/thee/water en huur van de ruimte
5 euro . U inschrijving is pas definitief nadat u 5 euro heeft overgemaakt op bankrekeningnummer IBAN NL 34 RABO0110236548 t.n.v. Interimzorgnetwerk en zich heeft aangemeld via dietskevanmaanen@palliaterm.nl.
Het aantal plaatsen is beperkt.
Voor meer informatie bel Dietske van Maanen 0616007076