Zorgverleners

Wat heeft Palliaterm zorgverleners te bieden

Palliaterm is een netwerkorganisatie van zelfstandige zorgverleners in de palliatieve zorg die samenwerken in een Coöperatie genaamd Samen Zorgzaam. De coöperatie valt onder de WTZi en declareert direct aan de zorgverzekeraar. De zorgverleners leveren samen in een klein team van maximaal vijf zorgverleners blokzorg, in blokken van 8, 12 of 24 uur. De zorg leveren we samen met mantelzorgers, vrijwilligers en andere specialisten zoals een gespecialiseerd verpleegkundige palliatieve zorg, huisarts en praktijkondersteuner. We werken alleen samen met zelfstandige verpleegkundigen die ingeschreven staan bij de KvK en met een diploma Verpleegkunde of Verzorgende 3IG en bij voorkeur en KIWA keurmerkpas.

Heeft u belangstelling? Meld u dan aan met uw naam, telefoonnummer en e-mailadres, dan nemen wij contact met u op voor een kennismakingsgesprek.

Kijk op de kaart bij contact waar wij op dit moment actief zijn.

Zelfstandig zorgverlener worden

Wilt u graag zelfstandig zorgverlener worden? Dan moet u een aantal zaken regelen, zoals de inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Ook uw eigen marketing is belangrijk, want dat wordt als zelfstandig zorgverlener van u verwacht. Wij bieden een eendaagse scholing die u voorbereidt op deze grote stap in uw carrière. De scholing die wij bieden is geaccrediteerd. Vul onderstaand contactformulier in als u meer informatie wilt over deze scholing.


Scholing

Wilt u op de hoogte blijven van het scholingsprogramma? Meld u dan aan.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Ik wil op de hoogte blijven van het scholingsprogramma


Nieuwsbrief

Vul uw gegevens in als u op de hoogte wilt blijven via onze nieuwsbrief.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Ja ik wil de nieuwsbrief en het scholingsprogramma ontvangen